• Wanneer opent de minecraft server?

Er is nog geen datum gepland voor de opening van het park… maar achter de schermen zijn er hele vette dingen in maak die in PlopsaMC gaan komen.

Hou zeker onze sociale media in de gaten voor updates!

• Mijn texturepack wilt niet inladen/werkt niet. Hoe los ik dit op?

Binnenkort zal u de officiële texturepack kunnen downloaden op onze website. Hou daarvoor zeker onze website in de gaten.

• Je hebt gesolliciteerd maar je bent afgewezen... Wat nu?

Nadat je hebt gesolliciteerd maar afgewezen bent kan u pas na 6 maanden terug een sollicitatie doen. Doet u toch eerder een sollicitatie dan zal uw daar geen reactie op krijgen.

• Welke vacatures staan er open?

Regelmatig komen er bepaalde vacatures open te staan op onze site. Vanaf dat wij vinden dat we genoeg teamleden hebben zullen die weg gaan. Staat er niks in dat jij leuk vindt? Dan kan u nog altijd spontaan solliciteren.

Openstaande vacatures krijgen als eerste voorrang dan spontane sollicitaties!

Bekijk vacatures

• Hoe word ik een manager?

Een manager van iets zijn kan je niet zomaar worden (tenzij dit als vacature openstaat). De rang “manager” is een rang dat u moet verdienen. U kan een manager worden als u veel doet voor de server en uw werk uitstekend uitvoert na een langdurige periode.

• Wat is PlopsaMC?

PlopsaMC is een project dat het doel heeft om het beroemde Belgische pretpark “Plopsaland De Panne” zo getrouw mogelijk in het spel Minecraft te creëren.

Je vindt er meer dan 50+ attracties voor elke leeftijd jong en oud denk aan attracties zoals: Heidi The Ride, De koffiekopjes en nog veeeeel meer!

Je kan zelf ook medewerker worden en attracties besturen door VIP te kopen in onze webshop.

Ook organiseren we leuke Evenementen, Meet & Greets, Shows, etc…

Heeft deze pagina uw geholpen?